Let's Go Taksin kuljettajilla on vuosikymmenten ammattitaito ja kokemus kuljetuspalveluista. Kuljetamme päivittäin satoja asiakkaita.
Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla, johon kuuluvat sedanit, farmarit sekä pienet ja suuret tilataksit.
Huolehdimme ammattitaidolla myös pyörätuoli- ja paarikuljetuksista. Tarjoamme tarvittaessa myös tavarankuljetusta.
Taksin saa tilattua numerosta 0600 300 55, jossa asiakaspalveluhenkilömme vastaa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
 
Tilauspuhelun hinta on 1,17 €/puh. + 0,68 €/min + pvm/mpm.

Ennakkotilaukset

Mikäli sinun on oltava määränpäässäsi tiettynä aikana tai tarvitset erikoisvarusteltua taksia, suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Aikaiset aamukyydit suositellaan varaamaan edellisenä päivänä. Mikäli et tarvitsekaan taksia, muistathan peruuttaa tilauksen hyvissä ajoin ennen sovittua noutoaikaa soittamalla tilausnumeroon 0600 300 55.

Erityistoiveet

Taksikyytiin liittyvistä erityistoiveista on hyvä mainita heti tilauspuhelun alussa. Näin varmistamme, että asiakas saa oikeanlaisen taksin, joka pystyy toteuttamaan toivotunlaisen kuljetuksen.

Erityistoiveita voi olla kuljetus isommalle henkilömäärälle, pelkkä tavarakuljetus, lemmikki tai isommat matkatavarat tai poikkeuksellisen pitkä matka. Pyrimme järjestämään myös mainoksettoman auton edustuskuljetuksiin, kuten häihin, hautajaisiin ja muihin tilaisuuksiin. Tällöin kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen kuljetustarpeen ajankohtaa.